СРЕБЪРНИ МЕДАЛЬОНИ

Филтрирано търсене


Сребърен медальон 5438

Сребърен медальон- ръчна изработка. Медальонът е патиниран, с инкрустирани циркониеви камъни в цвят гранат,  и изумрудено зелено, елегантно ..

83.00 лв.

Сребърен медальон 5437

Сребърен медальон- ръчна изработка. Медальонът е патиниран и с инкрустирани циркониеви камъни в черен цвят.Всички сребърни бижута в сайта са произведе..

83.00 лв.

Сребърен медальон 5436

Сребърен медальон- ръчна изработка. Медальонът е патиниран и  инкрустирани циркониеви камъни в цвят гранат, шампанско и нежно жълт оливин, елеган..

83.00 лв.

Сребърен медальон 5432

Сребърен кръст, ръчна изработка. Кръста е двулицев, а патината подсилва контраста и детайлното пресъздаване на православните образи, и символи. В..

48.00 лв.

Сребърен медальон 5426

Сребърен медальон-ЛЪВ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна, релефна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, из..

53.00 лв.

Сребърен медальон 5423

УНИКАТ-сребърен медальон с опализирал АМОНИТ.Амонитите са живели по времето на динозаврите преди 66 милиона години.Геометрията и красотата им са плен..

148.00 лв.

Сребърен медальон 5424

Богородица-сребърен медальон с молитва към Пресвета Богородица, за спасение на нашите души. Медальонът е двулицев, триизмерен и с много добра детайлно..

81.00 лв.

Сребърен медальон БЛИЗНАЦИ

Сребърен медальон-БЛИЗНАЦИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майст..

43.00 лв.

Сребърен медальон ВЕЗНИ

Сребърен медальон-ВЕЗНИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори..

43.00 лв.

Сребърен медальон КОЗИРОГ

Сребърен медальон-КОЗИРОГ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майсто..

43.00 лв.

Сребърен медальон ЛЪВ

Сребърен медальон-ЛЪВ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, ..

43.00 лв.

Сребърен медальон ОВЕН

Сребърен медальон-ОВЕН. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори,..

43.00 лв.