ВАУЧЕР ПОДАРЪК

ПОДАРЪЧНИТЕ ВАУЧЕРИ на СИЛВЪР СЕЛЕКТЕД са прекрасен, стилен и универсален подарък. Ваучерът е възможност за вашите любими хора да изберат най-добрия и подходящ за себе си подарък.

 

Как да закупите ваучер за подарък?

 

Ваучерът за подарък се поръчва през сайта http://www.silver-selected.com

За да закупите ВАУЧЕР от нашия електронен магазин, вие трябва:

•     Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;

•     Да посочите точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка;

•     Да осигурите достъп и възможност за получаване на ВАУЧЕРА.

 

Изберете стойност на ваучера от възможните варианти /ако желаете ваучер на различна от посочените стойности, можете да се свържете с нас на телефон 0878 555 733, като сумата на ваучера не може да бъде под 100 лева/.

ВАУЧЕРЪТ, отпечатан и поставен в плик, ще бъде изпратен на следващия работен ден чрез куриерска фирма ЕКОНТ.

Куриерските такси са за сметка на клиента, направил поръчка за ваучер.

Ползвателят на ваучера не дължи куриерска такса за стойност на покупката над 150.00лева при еднократното му използване. За ваучери на стойност под 150.00 лева ползвателят дължи куриерска такса в размер на 5.60 лева за доставка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ или 7.60 лева - до адрес.

 

Как да използвате вашият ваучер за подарък?

 

За да използвате ваучера за подарък, следвайте трите лесни стъпки, описани по-долу:

1.    Регистрирайте се и направете покупка през Интернет магазин http://www.silver-selected.com;

2.    В полето „Коментар”, разположено най-отдолу на последната страница от Вашата поръчка, попълнете номера на Вашият ваучер за подарък;

3.    Стойността на ваучера за подарък, ще бъде приспадната от вашата сметка. След потвърждение на поръчката Ви по телефон, се заплаща единствено остатъка от общата цена (ако има такъв). В случай че стойността на поръчката е по-ниска от стойността на ваучера, разликата в сумите НЕ се възстановява, а се запазва и може да бъде използвана при следваща покупка.

 

Общи условия за ползване на ваучера за подарък, издаден от СИЛВЪР СЕЛЕКТЕД ООД

 

Ваучерът за подарък е собственост на неговия издател - СИЛВЪР СЕЛЕКТЕД ООД, чиито фирмени данни са изписани върху ВАУЧЕРА или на Интернет страницата на електронния магазин.

Ваучерът е наличен в следния формат:

Физически носител, предназначен за извършване на покупки на територията на Република България през Интернет страницата http://www.silver-selected.com.

Ваучерът може да бъде използван за закупуване на произволен артикул, предлаган на www.silver-selected.com.

Ваучерът е предназначен за предоставяне на трети лица с цел подарък.

Ваучерът не може да бъде закупен чрез друг Ваучер за подарък. Остатъчното салдо по Ваучера не се възстановява или разменя за пари в брой . Ваучер, който не е използван, не подлежи на връщане. Срокът на валидност на ваучера е 2 (две) календарни години от датата на покупката му. След използване на цялата наличност или изтичане на срока му на валидност, той автоматично става невалиден. Не е възможно повторно зареждане на ваучера.