сребърни медальони БЕЗ КАМЪК

Сребърен медальон 5426

Сребърен медальон-ЛЪВ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна, релефна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, из..

46.00 лв.

Сребърен медальон БЛИЗНАЦИ

Сребърен медальон-БЛИЗНАЦИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майст..

43.00 лв.

Сребърен медальон ВЕЗНИ

Сребърен медальон-ВЕЗНИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори..

43.00 лв.

Сребърен медальон КОЗИРОГ

Сребърен медальон-КОЗИРОГ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майсто..

43.00 лв.

Сребърен медальон ЛЪВ

Сребърен медальон-ЛЪВ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, ..

43.00 лв.

Сребърен медальон ОВЕН

Сребърен медальон-ОВЕН. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори,..

43.00 лв.

Сребърен медальон РАК

Сребърен медальон-РАК. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, ..

43.00 лв.

Сребърен медальон РИБИ

Сребърен медальон-РИБИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори,..

43.00 лв.

Сребърен медальон СКОРПИОН

Сребърен медальон-СКОРПИОН. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майст..

43.00 лв.

Сребърен медальон ТЕЛЕЦ

Сребърен медальон-ТЕЛЕЦ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори..

43.00 лв.

Сребърен медальон 5356

Сребърен медальон СЪРЦЕТО НА АНГЕЛА. Едно прекрасно бижу, което носи послание за ЛЮБОВ и ЗАКРИЛА. Медальонът е отварящ се, като в него може д..

65.00 лв.

Сребърен медальон 5302

Красив, двулицев сребърен медальон "Морско конче". Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, използващи висококачествен..

53.00 лв.