Сребърни бижута произведени в България

Сребърен пръстен 5403

Изключително красив, сребърен пръстен с Ахатова друза. Пръстенът е УНИКАТ - ръчна изработка.Изработен е с регулираща се халка и може да бъде настроен ..

258.00 лв.

Сребърен пръстен 5401

Изключително красив, сребърен пръстен с естествен камък-ЦИТРИН. Пръстенът е УНИКАТ - ръчна изработка.Изработен е с регулираща се халка и може да бъде ..

370.00 лв.

Сребърна гривна 5418

Нежна, дамска, сребърна гривна. Гривната е ръчно плетена, изключително красива и елегантна с инкрустирани циркониеви камъни.Всички сребърни бижута в с..

68.00 лв.

Сребърна гривна 5420

Сребърна двулицева гривна, ръчна изработка.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, използващи висококачествено сребро 925..

74.00 лв.

Сребърни обеци ВОДНО КОНЧЕ

Ефирни сребърни обеци-ВОДНИ КОНЧЕТА. Достатъчно леки и същевременно детайлни,обеците са висящи,на английско закопчаване.Всички сребърни бижута в сайта..

59.00 лв.

Сребърна гривна 5422

Кожена гривна със сребърни елементи - змийска глава и опашка. Гривната е ръчна изработка и може да бъде поръчана с гладка или преплетена естествена ко..

60.00 лв.

Сребърни обеци 5413

Сребърни обеци-СЛЪНЦА. Обеците са на винт, добре прилягащи на ухото.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, използващи ви..

75.00 лв.

Сребърен комплект 5415

Елегантен сребърен комплект с флорални мотиви. Комплектът е с инкрустирани циркониеви камъни и включва, обеци,пръстен и колие.Всички сребърни бижута в..

348.00 лв.

Сребърен медальон БЛИЗНАЦИ

Сребърен медальон-БЛИЗНАЦИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майст..

43.00 лв.

Сребърен медальон ВЕЗНИ

Сребърен медальон-ВЕЗНИ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори..

43.00 лв.

Сребърен медальон КОЗИРОГ

Сребърен медальон-КОЗИРОГ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майсто..

43.00 лв.

Сребърен медальон ЛЪВ

Сребърен медальон-ЛЪВ. Медальонът е ръчна изработка с детайлна триизмерна фигура.Всички сребърни бижута в сайта са произведени от български майстори, ..

43.00 лв.